Societatea BIT Industries Constanta si-a inceput activitatea prin comercializarea materialelor de constructii in judetul Constanta si Tulcea. Specialistii in materiale de constructii de la BIT Industries au placerea sa va prezinte solutiile de calitate oferite de Wetterbest acoperis.

Acoperişurile Wetterbest durabile sunt specialitatea noastră! Sistemele de acoperiş Wetterbest te protejează de intemperii in Constanta, Tulcea dar si in restul de zone din tara astfel încât să te poţi bucura de TIMP FĂRĂ VREME în interiorul căminului tău. Rezistenţa, durabilitatea, îmbinările exacte sunt cîteva din atributele Wetterbest comercializate in Constanta de BIT Industries. Noi avem încredere în produsele pe care le oferim, motiv pentru care le acordăm 10 ani garanţie! Beneficiile oferite de produse Wetterbest comercializate in Constanta de BIT Industries sunt reale pentru că satisfacţia clienţilor noştri primează:

 • proiectate pe tablă de oţel zincat;
 • ţigle cu mai multe ondule şi cuta mai înaltă;
 • nu reţin umezeală;
 • uşor de montat;
 • uşor de întreţinut;

Precizia cu care se lucrează, împreună cu calitatea produselor, asigură protecţia acoperişului tău Wetterbest comercializate in Constanta de BIT Industries la intemperii, indiferent de vreme. Experienta creeaza calitate. Wetterbest comercializat in Constanta de BIT Industries este unul din principalii distribuitori de accesorii pentru acoperişuri si hale industriale. Pe lângă ţiglele metalice pe care le produce, Wetterbest oferă sisteme complete şi complexe de acoperişuri pentru construcţii civile şi industriale.

Specialisti BIT Industries – Materiale de constructii Constanta vor analiza necesitatile acoperisului pe care doresti sa il construiesti si iţi punem la dispoziţie un sistem complet, impenetrabil: ţiglă metalică Wetterbest Constanta, ferestre de mansardă RoofLite, sisteme de drenaj Wetterbest, folii anticondens Marma-Lenko, şuruburi autoforante Essve Pe lîngă posibilităţile oferite de gama de materiale, îţi punem la dispoziţie şi o paletă de culori generoasă pentru ca tu să îţi poţi personaliza casa. Mai mult, Wetterbest in Constanta prin BIT Industries este flexibil şi vine în ajutorul tău. Noi la BIT Industries am inteles că timpul este valoros, iar noi nu vrem să ţi-l irosim. De aceea oferim servicii profesionale de consultanţă şi livrarea produselor este rapidă.

Fie ca este vorba de un simplu dreptunghi, de o invelitoare curba cu ruperi de panta sau de forme sofisticate, tiglele metalice sunt o solutie pentru un acoperis complet, rezistent la toate capriciile vremii. Acoperisul din tabla tip tigla metalica de acest tip este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperire cu poliester. Puteti sa aveti un acoperis de tabla tip tigla rezistent dar si colorat in concordanta cu cladirea. In raza judetului Constanta si Tulcea pentru acoperis de tabla tip tigla sau pentru accesorii va asteptam la sediile BIT Industries.

Produsele Wetterbest in Constanta prin BIT Industries sunt puternic rezistente la coroziune datorită straturilor de protecţie de pe ambele feţe (vopsea pe bază de poliester, strat pasivitor şi stratul de zinc). Prin urmare, sunt rezistente la ger, căldură şi grindină, oferind cel mai înalt grad de securitate. Mai mult, datorită canalului lateral de scurgere de pe fiecare placă, sistemele de învelitoare Wetterbest in Constanta prin BIT Industries asigură o protecţie suplimentară în ceea ce priveşte pătrunderea apei. Rezistenţa la efectele mediului (intemperii, coroziune) este garantată, iar tiglele metalice Wetterbest in Constanta prin BIT Industries sunt usor de montat.

Pentru că imaginea contează, Wetterbest in Constanta prin BIT Industries îţi pune la dispoziţie un design special cu 6 ondule pe care le poţi personaliza alegîndu-ţi culoarea. Acoperisul tau in Constanta, Wetterbest capată un aspect plăcut, adaptabil indiferent de natura construcţiei: veche, locuinţă modernă sau o confortabilă casă de vacanţă.

Caracteristicile ţiglelor metalice Wetterbest in Constanta prin BIT Industries:

 • Lăţimea utilă este de 1120 mm şi cuprinde 6 ondule cu o înălţime de 23 mm;
 • Lungimea unui modul este de 350 mm , terminaţiile insumate au 140 mm, iar intre 2 module este o treapta de 20 mm;
 • Pentru tipul de vopsea poliester lucios stratul este de 25 de microni şi pentru poliester mat este 35 de microni;
 • Stratul de zinc de pe tabla din oţel are 225 g/mp sau 275 g/mp.

Avantaje unice Wetterbest in Constanta prin BIT Industries:

 • Înălţimea ondulei şi treapta dintre module- peste media uzuală – au atât un avantaj estetic cât şi unul de rezistenţă mecanică;
 • Sunt de 7 ori mai uşoare decât ţigla ceramica, micsorand solicitarea structurii de rezistenta a constructiei şi a sarpantei la cutremur;
 • Ţiglele metalice nu se pot desprinde de acoperiş;
 • Rezistente la intemperii, coroziune şi ultraviolete;
 • Durabile în timp graţie stratului de zinc;
 • Au un design elegant;
 • Paleta de culori este variată;

Produsele comercializate de BIT Industries Constanta sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Sistemul consta in module profilate din tabla de otel cu galvanizare de calitate fata-spate, care la interior au acoperire de poliester iar la exterior au aparenta tiglelor traditionale. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta.