Acoperisul din roca minerala este format dintr-un sistem complet de invelitori care aduce in plus o nota de naturalete si unicitatea casei tale. In judetul Constanta si Tulcea te asteptam la sediul BIT Industries pentru o consultatie cu specialisti nostri in materiale de constructii.

Sistemul de acoperis cu roca minerala a fost dezvoltat de-a lungul a multor ani de cercetari, prin perfectionarea continua a formei tiglelor metalice roca minerala si a tehnologiilor de acoperire pentru a obtine invelitori roca minerala cu comportare impecabila la actiunea factorilor de mediu (vant, ploi sau zapezi), pastrand in acelasi timp aspectul estetic al invelitorilor traditionale.

Acoperisul din roca minerala imbina rezistenta mecanica superioara, elasticitatea si supletea otelului cu durata sporita de viata data de acoperirea cu Aluzinc; de 4 ori mai rezistent decat acoperirea galvanica si aspectul natural asigurat prin stratul final de granule minerale.

Un alt avantaj major al acoperisului din roca minerala este ca il gasim disponibil impreuna cu o gama foarte larga de accesorii standardizate sau pe realizate la comanda. Din accesoriile pe care le puteti utiliza la realizarea acoperisului din roca minerala enumeram: elemente de tinichigerie, profile de etansare, suruburi pentru fixare, folie anticondens si alte componente de sistem, toate prezentand aceleasi caracteristici de calitate deosebita – care faciliteaza acoperirea rapida si eficienta a oricarei geometrii, in conditii de maxima siguranta. Atat acoperisul de roca minerala cat si accesoriile acestuia le puteti achizitiona prin BIT Industries Constanta.

Ai libertate deplina de alegere pentru ca acoperisul roca minerala iti pune la dispozitie multe profile disponibile in mai multe variante cromatice. Oricare ar fi alegerea ta, noul acoperis din roca minerala va fi rezistent atractiv si iti va proteja casa pentru mult timp de-acum inainte.

Aspect acoperis roca minerala – prin Bit Industries Constanta
Acoperisul cu tigla metalica tip roca minerala este facut sa inobileze orice stil arhitectural: de la stilurile si formele traditionale, pana la cele mai moderne proiecte. Specialisti in constructii de la BIT Industries Constanta va recomanda cu caldura utilizarea acoperisului cu roca minerala pentru ca este extrem de rezistent si se poate mula perfect pe orice stil arhitectonic.

Securitate acoperis roca minerala – prin Bit Industries Constanta
Tigla utilizata in acoperisul roca minerala este o tigla metalica cu roca vulcanica proiectata sa faca fata celor mai aspre conditii ale mediului, de la temperaturile foarte ridicate ale Orientului Mijlociu, la furtunile si vanturile din insulele Pacificului sau la zapezile din tinuturile muntoase. Tiglele metalice de roca minerala comercializate de catre BIT Industries Constanta se imbina si se suprapun intr-un sistem de fixare etans ce rezista la conditii de clima extreme. Inchiderile dintre tigle se realizeaza etans, cuiele speciale se bat de jos in sus pentru a elimina riscul de smulgere sub actiunea vantului.

Bit Industries Constanta iti prezinta avantajele tiglelor din roca minerala:

  • elegante si rezistente;
  • ideale pentru constructii noi si renovari;
  • foarte usor de montat si întretinut;
  • greutate redusa fata de modele traditionale;
  • culori naturale in multe variante;
  • garantie extinsa;
  • calitate si rezistenta superioara;

Produsele comercializate de BIT Industries Constanta sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Sistemul consta in module profilate din tabla de otel cu galvanizare de calitate fata-spate, care la interior au acoperire de poliester iar la exterior au aparenta tiglelor traditionale. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta.