Societatea BIT Industries Constanta si-a inceput activitatea prin comercializarea materialelor de constructii in judetul Constanta si Tulcea. Specialistii in materiale de constructii de la BIT Industries au placerea sa va prezinte solutiile de calitate oferite de Bramac.

Prezenta Bramac in Romania a inceput din anul 1995, prin infiintarea filialei „Bramac Sisteme de Invelitori”, cu sediul in Brasov si desfasurand o activitate de import si distributie a produselor Bramac pe piata romaneasca. In septembrie 2004 Bramac a inaugurat, la Sibiu, prima sa fabrica din Romania. Fabrica este destinata productiei de tigle pentru acoperis si sisteme complete de accesorii la standardele internationale Bramac, iar procesul de productie respecta normele in vigoare de protectie a mediului inconjurator.

Inca de la inceput, Bramac a manifestat un interes deosebit fata de colaborarea cu firme de arhitectura, constructii si montaj din tara, cu care a dezvoltat in timp un parteneriat de cursa lunga. BIT Industries Constanta este colaborator Bramac pentru a dezvolta acoperisuri de calitate in Constanta Obiectivul principal al BIT Industries – materiale de constructii Constanta este preocuparea pentru cresterea continua a calitatii produselor si serviciilor si orientarea lor spre satisfacerea nevoilor clientilor.

Din perspectiva Bramac – in Constanta prin BIT Industries, abordarea invelitorii ca sistem presupune preocuparea continua pentru studierea solicitarilor si cerintelor legate de acoperisuri, concomitent cu realizarea pieselor si accesoriilor care sa asigure cresterea gradului de functionalitate al invelitorii, precum si sporirea sigurantei acesteia din punct de vedere al impermeabilitatii si stabilitatii. Acoperisurile Bramac se pot realiza in Constanta prin echipele de specialisti de la BIT Industries (Acoperisuri de calitate Bramac Constanta).

Specialisti BIT Industries – materiale de constructii Constanta atesta faptul ca un acoperis Bramac de calitate inseamna, dincolo de protectie si acoperire, longevitate in exploatare, o maxima etanseizare, un aspect ce trebuie sa se incadreze in aria arhitecturala a zonei. Acoperisurile Bramac – in Constanta prin BIT Industries sunt adaptate perfect zonei Constanta, Tulcea, Mangalia si se pot utiliza perfect.

Tiglele de calitate superioara Bramac sunt tigle colorate in masa si ofera posibilitatea de configurare individuala datorita gamei largi de culori si modele. In anul 2009 Bramac – in Constanta prin BIT Industries a macrcat lansarea pe piata a suprafatei Protector. Aceasta inovatie nu schimba procesul de fabricare a tiglei – aceasta isi pastreaza caracteristicile de durabilitate, siguranta si calitate. Prin aceasta suprafata, tiglele Bramac au un avantaj tehnologic si optic asupra celorlalte produse din piata.

Specialisti in acoperisuri BIT Industries – materiale de constructii Constanta va sfatuiesc sa utilizati cu incredere produsele Protector de la BRAMAC pentru acoperisul dumneavoastra din Constanta. Mai jos am detaliat putin avantajele oferite de Bramac Protector.

Suprafata Protector va asigura protectie sporita acoperisului Bramac:

  • impotriva reziduurilor si a depunerilor de praf;
  • impotriva formarii de alge si muschi;
  • va protejeaza de influentele generale ale climei;
  • asigura rezistenta de durata a culorii invelitorii;
  • si va protejeaza impotriva fenomenelor extreme ale naturii.

In afara tiglelor, sistemul de acoperis Bramac – in Constanta prin BIT Industries mai cuprinde peste 50 de accesorii destinate ventilatiei, strapungerilor, sigurantei accesului pe acoperis, iluminatului, distribuirii uniforme a incarcarii de zapada si impiedicarea alunecarii acesteia, precum si un sistem de jgheaburi si burlane din PVC – Stabicor.

Produsele comercializate de BIT Industries Constanta sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Sistemul consta in module profilate din tabla de otel cu galvanizare de calitate fata-spate, care la interior au acoperire de poliester iar la exterior au aparenta tiglelor traditionale. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta.