Societatea BIT Industries Constanta si-a inceput activitatea prin comercializarea materialelor de constructii in judetul Constanta si Tulcea. Specialistii in materiale de constructii de la BIT Industries au placerea sa va prezinte solutiile de calitate oferite de Ruukki. Societatea Ruukki se specializează în oţel şi construcţii din oţel. Ruukki oferă clienţilor săi soluţii de oţel eficiente din punct de vedere energetic pentru a trăi, pentru a lucra mai bine, pentru o mobilitate ridicată. Ruukki are în jur de 9 000 de angajaţi şi o reţea extinsă de distribuţie şi comercializare în aproape 30 de ţări, inclusiv ţările nordice, Rusia şi în alte ţări europene; operează pe pieţele emergente cum ar fi India, China şi America de Sud. Vânzările nete ale companiei în anul 2012 au totalizat 2,8 miliarde de Euro. Compania este listată la bursa NASDAQ OMX Helsinki.

Viziunea Ruukki este de a fi un furnizor inovator şi recunoscut pentru soluţiile din oţel eficiente din punct de vedere energetic în scopul creării unui mediu ambiant mai plăcut, împreună cu clienţii noştri. Cu ajutorul Ruukki, proiectul dumneavoastră de acoperiş este bine organizat şi uşor, putând astfel să fiţi sigur că totul va fi bine executat conform planului în cea mai bună manieră posibilă. In Constanta produsele Ruukki se pot achizitiona de la BIT Industries materiale de constructii Constanta – specializat in comercializarea produselor de calitate marca Ruukki.

Deviza BIT Industries – materiale de constructii constanta este: tot ceea ce facem are scopul de a vă face viaţa mai uşoară. Lunga noastră experienţă în materie de acoperişuri combinată cu înalta calitate a cunoştinţelor specializate ale angajaţilor Ruukki’ şi fiabilitatea produselor noastre reprezintă garanţia unui proiect pentru care nu trebuie să vă faceţi niciun fel de griji.

Fie ca este vorba de un simplu dreptunghi, de o invelitoare curba cu ruperi de panta sau de forme sofisticate, tiglele metalice sunt o solutie pentru un acoperis complet, rezistent la toate capriciile vremii. Acoperisul din tabla tip tigla metalica de acest tip este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperire cu poliester. Puteti sa aveti un acoperis de tabla tip tigla rezistent dar si colorat in concordanta cu cladirea. In raza judetului Constanta si Tulcea pentru acoperis de tabla tip tigla sau pentru accesorii va asteptam la sediile BIT Industries.

Calitatea produselor distribuite de BIT Industries Constanta este garantata prin parteneriate cu furnizori, atent selectionati, cunoscuti pe plan national si international pentru certificarea standardelor inalte rezultate din procesul de productie. Trasatura definitorie a BIT Industries – materiale de constructii Constanta o constituie responsabilitatea fata de clienti, angajati si parteneri. Astfel daca doriti in Constanta produse de calitate marca Ruukki va asteptam la sediul nostru.

Casa ta este importantă asigură-te ca acoperişul o va proteja. Acoperişurile din tablă Ruukki vă vor proteja casa în toate circumstanţele. Este important sa aveti un acoperis de calitate Ruukki. In Constanta acest lucru este posibil prin BIT Industries – Materiale de constructii Constanta. Acoperisurile Ruukki Constanta sunt estetice şi se încadrează cu orice stil arhitectural. Daca lucrezi cu BIT Industries toate acoperişurile Ruukki sunt uşor de cumpărat, uşor de instalat, si uşor de întreţinut. Acoperişurile Ruukki sunt proiectate pentru o viată fără griji.

Produsele comercializate de BIT Industries Constanta sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Sistemul consta in module profilate din tabla de otel cu galvanizare de calitate fata-spate, care la interior au acoperire de poliester iar la exterior au aparenta tiglelor traditionale. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta.