Bit Industries materiale de constructii Constanta va prezinta avantajele acoperisului cu roca vulcanica. Tiglele metalice pentru acoperis cu roca vulcanica protejeaza si acopera orice tip de constructie. Acoperisul cu roca vulcanica este ideal pentru orice constructie fie ca este rezidentiala sau industriala, sedii administrative si comerciale, case de vacanta sau locuinte permanete. Acoperisul cu roca vulcanica detine o rezistenta deosebita, o durata de viata foarte mare si o intretinere usoara, tigla cu roca vulcanica de acoperis este utilizata pretutindeni in lume, in conditii de clima diverse. Recomandam utilizarea acoperisului cu roca vulcanica tuturor clientilor nostri directi din Constanta, Mangalia, Tulcea dar si restului de persoane ce doresc un acoperis cu roca vulcanica de calitate si la un pret foarte bun.

Aspect acoperis roca vulcanica – prin Bit Industries Constanta
Acoperisul cu tigla metalica tip roca vulcanica este facut sa inobileze orice stil arhitectural: de la stilurile si formele traditionale, pana la cele mai moderne proiecte. Specialisti in constructii de la BIT Industries Constanta va recomanda cu caldura utilizarea acoperisului cu roca vulcanica pentru ca este extrem de rezistent si se poate mula perfect pe orice stil arhitectonic.

Securitate acoperis roca vulcanica – prin Bit Industries Constanta
Tigla utilizata in acoperisul roca vulcanica este o tigla metalica cu roca vulcanica proiectata sa faca fata celor mai aspre conditii ale mediului, de la temperaturile foarte ridicate ale Orientului Mijlociu, la furtunile si vanturile din insulele Pacificului sau la zapezile din tinuturile muntoase. Tiglele metalice de roca vulcanica comercializate de catre BIT Industries Constanta se imbina si se suprapun intr-un sistem de fixare etans ce rezista la conditii de clima extreme. Inchiderile dintre tigle se realizeaza etans, cuiele speciale se bat de jos in sus pentru a elimina riscul de smulgere sub actiunea vantului.

Durabilitate acoperis roca vulcanica – prin Bit Industries Constanta
In interiorul fiecarei tigle metalice de acoperis roca vulcanica se afla otel de cea mai buna calitate protejat si tratat cu AluZinc. Pe ambele oatri ale tiglei se aplica un strat protector anticoroziv si apoi un alt strat dens acrilic. Pentru a obtine rezistenta, culoarea si textura tiglei metalice de acoperis roca vulcanica se aduga granule de piatra naturala care se finiseaza cu un ultim strat de smalt acrilic. Acoperisul de roca vulcanica are o durabilitate crescuta si este recomandat pentru clima din judetele Constanta si Tulcea. Pentru detalii suplimentare despre durabilitatea acoperisului roca vulcanica va asteptam la sediile BIT Industries Constanta pentru a putea discuta cu un specialist.

Fie ca este vorba de un simplu dreptunghi, de o invelitoare curba cu ruperi de panta sau de forme sofisticate, tiglele metalice sunt o solutie pentru un acoperis complet, rezistent la toate capriciile vremii. Acoperisul din tabla tip tigla metalica de acest tip este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperire cu poliester. Puteti sa aveti un acoperis de tabla tip tigla rezistent dar si colorat in concordanta cu cladirea. In raza judetului Constanta si Tulcea pentru acoperis de tabla tip tigla sau pentru accesorii va asteptam la sediile BIT Industries.

Greutatea acoperis roca vulcanica – prin Bit Industries Constanta
Tiglele Metrobond au o greutate de numai 6,6 Kg/mp. Tocmai din acesta cauza orice proiect care are in vedere tiglele Metrobond va beneficia de economii semnificative si avantaje consistente, prin folosirea materialelor si strucurilor usoare. Urmand intocmai instructiunile de montaj puteti utiliza tiglele Metrobond chiar incepand cu o panta de 10 grade. Greutatea unei tigle Metrobond reprezinta numai 1/6 dintr-o tigla de beton, ceea ce le face sa fie rezistente si sigure chiar si la cutremure.

Fonoizolatia acoperis roca vulcanica – prin Bit Industries Constanta
Granulatia de roca vulcanica de la partea superioara a tiglei metalice utilizate pentru acoperisul roca vulcanica pulverizeaza picaturile de ploaie. In acest fel acoperisul roca vulcanica elimina zgomotol produs de ploaie la impactul cu o tigla metalica obisnuita. Fonoizolatia este foarte importanta pentru un acoperis pentru ca sporeste mult confortul fonic interior iar specialisti in constructii BIT Industries Constanta va recomanda acest tip de acoperis.

Culoarea acoperis roca vulcanica – prin Bit Industries Constanta
Tiglele metalice acoperis roca vulcanica sunt disponibile intr-o gama bogata de culori naturale si nuante: de la culoarea naturala a carbunelui sau maronul pamantiu, la culorile obtinute prin combinarea a doua sau mai multe culori naturale (Teracota,Coffe, Verde, Albastru). Acoperisul roca vulcanica vine intr-o paleta mare de culori si este foarte usor sa il integrati in arhitectura zonei. BIT Industries Constanta va recomanda cu caldura utilizarea acoperisului roca vulcanica pentru ca este extrem de rezistent, fonoizolant si se poate mula perfect pe orice stil arhitectonic.

Produsele comercializate de BIT Industries Constanta sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Sistemul consta in module profilate din tabla de otel cu galvanizare de calitate fata-spate, care la interior au acoperire de poliester iar la exterior au aparenta tiglelor traditionale. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta.