BIT Industries Constanta va prezinta produsele tabla cu roca. Acestea sunt special gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Sistemul de acoperis tabla cu roca consta in module profilate din tabla de otel cu galvanizare de calitate superioara fata-spate. Sistemul de tabla cu roca are la interior o acoperire de poliester iar la exterior au aparenta tiglelor traditionale. Acoperisurile de tabla cu rova vin insotite de un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta.

Fiecare modul comercializat de BIT Industries Constanta are marginea din fata faltuita in jos, iar pe cea din spate – in sus, iar profilarea asigura o suprapunere perfecta la imbinari. O data instalat, acoperisul este o solutie durabila, etansa si cu costuri de intretinere scazute.

Fiecare modul de tigla tabla cu roca este mai intai profilat cu atentie si apoi este acoperit de un strat acrilic de aderenta, care asigurfa fixarea granulelor de piatra (roca) naturala. Acestea sunt acoperite de un strat acrilic protector. Pe suprafafa interioara, modulul de tigla este protejat perfect de un strat consistent format din rasina acrilica. Acoperirea post-presare asigura protectie perfecta impotriva microfisurilor si a intemperiilor de orice tip.

Tiglele metalice cu roca utilizeaza o metoda unica de fixare pe orizontala. Specialisti in constructii BIT Industries Constanta pot sa va spuna ca acest mod de montare asigura o etansare perfecta impotriva intemperiilor cat si a vantului. Majoritatea celorlalte tigle traditionale utilizeaza metode de fixare pe verticala, care nu asigura etansare perfecta impotriva curentilor de ascensiune. Este foarte important ca acoperisul de tabla cu roca pe care il veti instala sa fie perfect izolat si sa reziste impotriva capriciilor vremii.

Greutate acoperis tabla cu roca
La doar 7 kg/mp este una dintre cele mai usoare tigle care se poate instala pe un acoperis.

Avantaje acoperis tabla cu roca:

  • Presiune mai mica asupra structurii constructiei si implicit economii substantiale la realizarea casei;
  • Confera flexibilitate designulul – capacitatea de a incorpora caracteristici pentru pante abrupte, grinde expuse si ferestre inglobate, fara a implica costuri suplimentare;
  • Fiind foarte usor de manevrat, montajul se realizeaza in timp mai scurt si cu costuri reduse;
  • Permite refacerea rapida a acoperisului in conditii de maxima siguranta.

Produsele comercializate de BIT Industries Constanta sunt gandite sa asigure un finisaj atractiv si economic pentru toate tipurile de acoperisuri cu panta de minim 10°. Sistemul consta in module profilate din tabla de otel cu galvanizare de calitate fata-spate, care la interior au acoperire de poliester iar la exterior au aparenta tiglelor traditionale. Un sistem complex de accesorii cu un finisaj perfect, produse in fabrica, completeaza sistemul, conferindu-i o etanseitate perfecta.