Bit Industries materiale de constructii Constanta va prezinta avantajele acoperisului de tabla tip tigla.

Durata de viata a unui acoperis din tigla metalica este de peste 50 de ani, rezistenta lor fiind testata in conditiile unei climei aspre. Tabla tip tigla (folosita la acoperisuri) este realizata din otel zincat la cald si protejata in sistem multistrat pe ambele fete. Rezultatul optinut este o suprafata foarte neteda, de pe care praful si alte impuritati sunt indepartate usor de catre ploaie. Astfel acoperisul facut din tabla tip tigla aratand ca nou pe toata durata lui de viata. Acorperisul construit cu tabla tip tigla se comporta excelent la solicitari mecanice, aceasta nu crapa si nu se sparge. Vrem sa subliniem faptul ca in Constanta exista in acest moment o tendinta de crestere in utilizarea aoperisului tabla tip tigla.

Greutatea redusa si rigiditatea acoperisului tabla tip tigla, in combinatie cu dimensiunile de pana la 4 metri ale panourilor utilizate, fac ca montajul sa fie rapid si usor. In acest mod nu doar veti avea un acoperis de tabla tip tigla durabil cat veti face si o economie substantiala. Recomandam utilizarea acoperisului de tabla tip tigla tuturor clientilor nostri directi din Constanta, Mangalia, Tulcea dar si restului de persoane ce doresc un acoperis de tabla de calitate la un pret foarte bun.

Un alt avantaj major al acoperisului din tabla tip tigla metalica este ca il gasim disponibil impreuna cu o gama foarte larga de accesorii standardizate sau pe realizate la comanda. Din accesoriile pe care le puteti utiliza la realizarea acoperisului de tabla tip tigla enumeram: elemente de tinichigerie, profile de etansare, suruburi pentru fixare, folie anticondens si alte componente de sistem, toate prezentand aceleasi caracteristici de calitate deosebita – care faciliteaza acoperirea rapida si eficienta a oricarei geometrii, in conditii de maxima siguranta.

De asemenea, producatorii de tabla tip tigla metalica au dezvoltat o gama speciala de produse si sisteme care au un rol foarte important in buna functionare a acoperisului realizat cu tabla tip tigla metalica. Parazapezile impiedica alunecarea zapezii de pe acoperis, protejand nu doar jgheaburile, ci si caile de acces auto sau trotuarele aflate in imediata apropiere a cladirilor.

Fie ca este vorba de un simplu dreptunghi, de o invelitoare curba cu ruperi de panta sau de forme sofisticate, tiglele metalice sunt o solutie pentru un acoperis complet, rezistent la toate capriciile vremii. Acoperisul din tabla tip tigla metalica de acest tip este disponibil intr-un numar mare de culori si nuante, toate in varianta de acoperire cu poliester. Puteti sa aveti un acoperis de tabla tip tigla rezistent dar si colorat in concordanta cu cladirea. In raza judetului Constanta si Tulcea pentru acoperis de tabla tip tigla sau pentru accesorii va asteptam la sediile BIT Industries.

Pentru realizarea acoperisului de tabla tip tigla Bit Industries Constanta va recomada utilizarea de Poliester lucios – PE, in strat cu grosime de 25 microni. Aceasta este cea mai frecvent utilizata varianta de acoperire, oferind culori stralucitoare si o durata mare de viata. Adaugati la acestea si pretul atractiv si veti avea o alternativa de acoperire excelenta.

Pentru realizarea acoperisului de tabla tip tigla Bit Industries Constanta va recomada utilizarea de Poliester mat – MPE, cu o grosime de 35 microni. Aceasta este o varianta cu aceleasi calitati de rezistenta, dar cu alt potential de expresie estetica. Tabla tip tigla vopsita in sistem multistrat in culori mat sidefat este o varianta noua de acoperire, cu o stralucire expresiva si eleganta, calitati anticorozive superioare si o excelenta rezistenta la zgariere.

Acoperisul din tabla tip tigla metalica dar si sistemul pluvial (Jgheaburi si Burlane) este disponibil intr-o paleta bogata de culori si nuante atat pentru varianta de PE LUCIOS, dar mai ales pentru varianta MPE MAT SIDEFAT – cea mai buna solutie de acoperire de pe piata pe care recomandam sa o cumparati in judetul Constanta si Tulcea de la Bit Industries.

Dimensiunile tiglelor metalice le fac ideale pentru eliminarea suprapunerilor:

 • Latime de acoperire: 1100 mm;
 • Lungime minima: 505 mm;
 • Lungime maxima: 3610 mm;
 • Pot fi debitate la orice lungime intermediara;
 • Panta minima pentru invelitorile cu tigle metalice este de 14 grade.

Avantaje utilizare acoperis tip tigla:

 • Gama vasta de forme si culori;
 • Un produs pentru orice conditii climatice;
 • Utilizat cu succes pentru acoperisurile de orice forma;
 • Culoare rezitenta în timp;
 • Sistem de acoperis usor;
 • Lipsa întretinerii;
 • Montaj usor si rapid;
 • Utilizabile pe o plaja larga de pante;
 • Greutate redusa, maxim 5kg/mp;
 • Produs ecologic;
 • Durata mare de viata (peste 50 de ani).

Servicii de calitate oferite de BIT Industries:

 • Montaj profesional acoperisuri Novatic – pe toata raza judetului Constanta si Tulcea
 • Montaj profesional acoperisuri Onduline – pe toata raza judetului Constanta si Tulcea
 • Montaj profesional terase ICOPAL (circulabile si necirculabile) – pe toata raza judetului Constanta si Tulcea