Fondată în 1995, Bit Industries SRL s-a dezvoltat în ultimii ani ajungand astăzi unul dintre liderii comercianţilor de pe piaţa materialelor de construcţii din Dobrogea, acoperind o gama foarte largă de produse – de la sisteme de zidarie, termoizolatii si hidroizolaţii la sisteme de invelitori, amenajari interioare si exterioare.

Bit Industries SRL dispune de o echipa de profesionisti in domeniul constructiilor, care va ofera consultanta, sprijin si incredere in alegerile pe care le faceti.

Dezvoltarea noastra ca firma s-a datorat vanzarii produselor de brand la preturi promotionale, ceea ce a facut ca insasi firma noastra sa devina un brand pe piata din Dobrogea. Printre firmele brand partenere se numara: Wienerberger, Ytong, Brikston, Swisspor, Baumit, Knauf, Tegola, Isomat, Aco, Galeco, Rigips, Ceresit, Hasit, Murexin, Weber, Bramac, Velux, Gerard, Evertile,Ruukki, Tondach, Onduline.

Succesul nostru in cresterea companiei s-a bazat pe filozofia noastra de a ajuta. Astfel, Bit Industries SRL ofera sprijin atat proprietarilor si constructorilor cat si arhitectilor si proiectantilor pentru a asigura cele mai bune si mai sigure variante in alegerea materialelor de constructii. Dar Bit Industries SRL ofera si distribuitorilor sustinere prin contracte si ajuta la construirea afacerii si dezvoltarea ei.