BIT Industries Constanta asigura clientilor intotdeauna produse de calitate iar de peste 19 ani societatea noastra urmareste permanent imbunatatirea serviciilor oferite si a satisfactiei clientilor sai. Astfel BIT Industries dezvolta servicii profesionale de asistenta tehnica si comerciala in domeniul constructiilor si materialelor de constructii, sustinute de personal calificat si suport logistic de ultima ora.

Oferta materialelor de constructii oferite de BIT Industries, deserveste necesitatile lucrarilor in constructii de tip profesional, comercial , rezidential, industrial, civil si edilitar. In continuare o sa prezentam o parte din serviciile oferite de BIT Industries in domeniul constructilor si materialelor de constructii:

1. Transport GRATUIT

Transport gratuit materiale de constructii BIT Industries va sfatuieste sa nu va faceti griji in privinta modului in care veti transporta acasa sau la santier materiale de constructii achizitionate, pentru ca va oferim transport gratuit in functie de cantitatea si valoarea produselor cumparate din magazinele noastre.

2. Proiectare si calcul sisteme de zidarie si planseu ceramic

Proiectare si calcul sisteme de zidarie si planseu ceramic Specialisti de la BIT Industries va ofera gratuit serviciul de calcul, proiectare si previzualizare a sistemelor de zidarie, planseu ceramic. Avem nevoie doar de proiectul dumneavoastra pentru a va calcula necesarul de materiale de constructii si a va oferi solutiile viabile in functie de aspiratiile si bugetul dumneavoastra. Impreuna cu necesarul de materiale va oferim si schita de punere in opera a produselor achizitionate, documentatie foarte utila pentru echipa dumneavoastra de constructori.

3. Proiectare si calcul sisteme de invelitori si cosuri de fum

Proiectare si calcul sisteme de invelitori si cosuri de fum BIT Industries va asigura solutii profesionale de calcul pentru orice tip de invelitoare sau cos de fum. Va asiguram calcule si solutii pentru orice tip de proiect, chiar si pentru cele atipice indiferent de tipul de invelitoare sau modelul de cos. Pe baza proiectului de constructie specialistii nostri va vor oferta mai multe tipuri de invelitoare si cosuri pentru ca dumneavoastra sa aveti posibilitatea de a alege solutia care va avantajeaza mai mult. Ofertele noastre sunt insotite de o consultanta in domeniu pentru a putea achizitiona produsul potrivit la un raport calitate-pret unic pe piata matarialelor de constructii.

4. Design, proiectare si calcul pavaje

Design, proiectare si calcul pavaje Pentru ca lucrarea dorita sa se realizeze la standardul solicitat BIT Industries va asigura design-ul, calculul necesarului de materiale si previzualizarea sistemului de pavaj dorit. Solutiile oferite de catre specialisti nostri in materie de design si de proiectare vin in sprijinul dumneavoastra pentru a putea realiza proiecte de gradini sau parcari care vor contura si vor adauga valoare proiectului dumneavoastra. Fiecare lucrare fiind unica in functie de spatiul pus la dispozitia dumneavoastra.

5. Mixare vopsele – vopsea

Mixare vopsele - vopsea BIT Industries asigura o paleta de culori pentru vopseaua folosita in constructii foarte diversificata si precisa datorita procesului complet computerizat pentru vopsele lavabile de interior sau exterior cat si a tencuielilor decorative acrilice, siliconice si silicatice. Paleta larga de nuante disponibile va asigura cu siguranta satisfacerea celor mai exigente dorinte. Sistemele computerizate de mixare va asigura ca oricand veti mai dori o nuanta aleasa anterior o veti putea gasi doar pe baza codul de culoare pe care l-ati achizitionat cu ani in urma. Astfel lucrarea isi va pastra in timp aceasi culoare pe care a avut-o si in prima zi.

6. Credite si rate

Credite si rate Daca nu dispuneti de finantarea necesara realizarii lucrarilor in constructie dorite BIT Industries impreuna cu Credit Europe Bank si BRD Finance Group iti pun la dispozitie sisteme avantajoase de rate pentru achizitionarea produselor necesare.

7. Parcare gratuita

Parcare gratuita Daca veniti cu masina la oricare dintre magazinele noastre, va asiguram gratuit locul de parcare si nu va mai fi nevoie sa cautati un loc unde puteti lasa masina in siguranta.

8. Consultanta gratuita

Consultanta gratuita Pregatirea permanenta a personalului companiei care are acces la training-uri de specialitate ne da posibilitatea asigurarii de servicii de calitate pentru clientii nostri. La BIT Industries, clienti primesc cele mai bune solutii la problemele aparute in cadrul lucrarii, iar acestea se ofera pe baza planurilor cu privire la constructie, amenajarea sau renovarea unei cladiri. Va oferim consultanta tehnica in domeniul constructiilor si materialelor de constructii astfel personalul nostru fiind pregatit pentru a raspunde cu promptitudine intrebarilor dumneavoastra precum si a va ajuta sa faceti alegerea potrivita.

9. Comenzi speciale

Comenzi speciale Daca doriti un anumit produs care nu se afla in stocul nostru, il puteti comanda direct din magazine si in timpul stabilit de comun acord cu personalul nostru veti primi produsul. Comenzile speciale sunt transmise, individual, conform dorintelor dumneavoastra de catre angajatii nostri, livrarea facandu-se direct la domiciliul dumneavoastra sau la locatia unde este amplasat santierul. BIT Industries doreste transformarea dorintelor dumneavoastra in realitate, si particularizarea lucrarilor dumneavoastra prin oferirea de produse cu livrare la comanda sau chiar unicate.